Våra produkter   Olika tips   Olika artiklar   Olika hjälpmedel    Nyhetsbrev   Om oss     Golfbutiken
 
Puttning.se

- En bättre puttare!
     En dålig puttare är ingen match för någon medan en bra puttare är en match för vem som helst!
 
    Puttning.se - Vi vill förenkla och förbättra din puttning!
   

Nytänkande är din bästa egenskap om du vill utvecklas

Vi vill med den här sidan öka kunskapen om puttningen och lära ut effektiva sätt att förbättra puttningen på. Träning som inte ger några framsteg eller väldigt små framsteg blir snart tråkig träning.

Vi har sysslat de senaste 4-5 åren med att förbättra inlärningen av rätt golfteknik med information, hjälpmedel och pedagogik. Det finns effektiva sätt att lära sig motoriska saker på (rörelser) och det finns ineffektiva sätt. Det tråkiga är att de ineffektiva sätten är de absolut vanligaste sätten idag och det vill vi ändra på.

Puttningen är ett moment i golfen som kan fungera som en utjämnare eftersom vem som helst kan nästan lära sig att bli en ganska bra puttare, det kräver inte några speciella fysiska förutsättningar. Det gör att en person som slår relativt kort kan ta igen slag på greenen som han/hon förlorat ute på banan om puttningen är en styrka i spelet.

Det mesta är relativt inom golfen; om du har 18 i handikapp och är en bra puttare så är ditt puttnings-handikapp kanske mer 9. Genom att du spelar med olika spelare ute på banan som har olika handikapp så får du snabbt en känsla för hur duktig en som har singel handikapp i regel är i puttning. Genom att sätta betyg på olika delar av ditt spel och olika delar av din puttning; långa puttar, korta puttar, uppförs- eller nedförs puttar så kan du sedan ytterligare få en klarare bild över din puttning vilket ökar din egen kunskap om din puttning vilket gör den roligare och ger dig en grund att förbättra din puttning på.

Vi kommer att månadsvis, ibland mer och ibland mindre, att uppdatera sidan med matnyttig information för att du ska kunna utveckla din egen puttning och ta nästa steg. Vill du hålla dig uppdaterad så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev som också innehåller special-erbjudanden och rabatter som bara prenumeranter kan utnyttja, tips och artiklar om svingen, mentalt och mycket mer. Se länken nedan om du
vill prenumerera kostnadsfritt.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet


Med vänlig hälsning

Extra Pro
- Vi gör din golf enklare!
Hemsida: www.golfiq.se

Presenter: www.golfpresenter.se
Butik: www.shoppingiq.se


Jan-Erik Olofsson
Tel: 0612-104 45